20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Куряче філе, тушковану в вершках

Інгредієнти на кілограм курятини:

  • 1,5 ст. л. просіяного борошна і стільки ж жирних вершків;
  • 2 щіпки французьких ароматних трав;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ст. л. олії оливи;
  • 1 щіпка цукру і велика сіль за смаком.

Приготування:

  • Філе нарізати середніми шматочками і запанірувати кожен в суміші борошна і французьких ароматних трав.
  • Обсмажити м’ясо на суміші двох олії до готовності.
  • Влити жирні вершки, додати сіль і цукор.

Тушкувати страву до повної готовності курятини. Шматочки повинні стати ніжними настільки, щоб легко розламувалися навіть виделкою.

Дивіться також:  Як солити ікру форелі в домашніх умовах – 6 рецептів
Прокрутка до верху