6 рецептів холодцю зі свинячих ніжок

Як зварити з додаванням курки

Зварити холодець з свинячих ніжок можна з іншим видом м’яса, наприклад з куркою.

Необхідні продукти:

  • Кілька ніжок.
  • Цибуля і морква.
  • Сіль і приправи за смаком.
  • Кілька лаврових листочків.
  • Курка цілком і частинами.

Процес приготування:

  • Курку найкраще обробити на невеликі шматки.
  • Підготувати велику каструлю, в неї помістити свинячі ніжки, курку і залити водою. Дочекатися, поки все закипить, трохи зменшивши вогонь, варити страву близько 5 годин.
  • Коли пройде приблизно 3 години приготування, додати до м’яса нарізану моркву і цибулю, а також сіль і спеції. Ще через 60 хвилин можна опустити лавровий лист.
  • Після закінчення повного часу приготування отриманий бульйон потрібно охолодити, причому робиться це окремо від м’яса його необхідно дістати з каструлі.
  • В приготовлену посуд для холодцю помістити м’якоть м’яса і залити розсолом бульйоном. Отриману суміш поставити в холодильник, бажано на ніч.
  • Дивіться також:  Печінка індички – 10 рецептів приготування в домашніх умовах