Рецепт приготування з свинячих ніжок і рульки
Цей спосіб дозволяє приготувати дуже щільний холодець під нарізку.

Необхідні продукти:
- Кілька свинячих ніжок.
- Цибулина.
- Одна рулька.
- Часник, сіль, перець і приправи.
Процес приготування:
На кілька годин опустити ніжки і гомілку воду і дати відстоятися.
Через відведений час змінити воду і поставити варитися м’ясо на чотири години.
Через дві години приготування можна додати нарізані шматками цибулю і спеції.
Після закінчення часу приготування м’ясо дістати, розрізати на невеликі шматки і змішати з часником. Бульйон — охолодити.
В приготовлену посуд спочатку помістити певну кількість м’яса, потім залити бульйоном і поставити охолоджуватися до повного застигання.