6 рецептів холодцю зі свинячих ніжок

Рецепт приготування з свинячих ніжок і рульки

Цей спосіб дозволяє приготувати дуже щільний холодець під нарізку.

Необхідні продукти:

  • Кілька свинячих ніжок.
  • Цибулина.
  • Одна рулька.
  • Часник, сіль, перець і приправи.

Процес приготування:

  • На кілька годин опустити ніжки і гомілку воду і дати відстоятися.
  • Через відведений час змінити воду і поставити варитися м’ясо на чотири години.
  • Через дві години приготування можна додати нарізані шматками цибулю і спеції.
  • Після закінчення часу приготування м’ясо дістати, розрізати на невеликі шматки і змішати з часником. Бульйон — охолодити.
  • В приготовлену посуд спочатку помістити певну кількість м’яса, потім залити бульйоном і поставити охолоджуватися до повного застигання.
  • Дивіться також:  Котлети з нуту — 8 простих і смачних рецептів