Готуємо в мультиварці
Приготувати холодець можна в мультиварці, причому зробити це зовсім просто.



Необхідні інгредієнти:
- Шматок курки.
- Кілька свинячих ніжок.
- Два зубчики часнику.
- Моркву і цибулю по одній штучці.
- Сіль, лавровий лист та інші спеції.
Процес приготування:
Добре очистити від забруднень ніжки, залити їх водою і дати відстоятися близько 60 хвилин.
Після цього помістити в чашу мультиварки, туди ж опустити порізану курку, овочі і на третину залити водою. Включити режим «Гасіння» на 6 годин.
Коли режим роботи майже підійде до кінця, відкрити кришку, додати в бульйон дрібно порізаний часник, сіль, лавровий лист та інші приправи.
Потім дістати м’ясо і дати йому охолонути. Після чого прибрати все зайве, чисте м’ясо порубати на дрібні шматочки. Викладати в красиві судочки і заливають бульйоном. Витримати блюдо в холодильнику не менше шести годин для того, щоб воно добре застигло.