6 рецептів холодцю зі свинячих ніжок

Готуємо в мультиварці

Приготувати холодець можна в мультиварці, причому зробити це зовсім просто.



Необхідні інгредієнти:

  • Шматок курки.
  • Кілька свинячих ніжок.
  • Два зубчики часнику.
  • Моркву і цибулю по одній штучці.
  • Сіль, лавровий лист та інші спеції.

Процес приготування:

  • Добре очистити від забруднень ніжки, залити їх водою і дати відстоятися близько 60 хвилин.
  • Після цього помістити в чашу мультиварки, туди ж опустити порізану курку, овочі і на третину залити водою. Включити режим «Гасіння» на 6 годин.
  • Коли режим роботи майже підійде до кінця, відкрити кришку, додати в бульйон дрібно порізаний часник, сіль, лавровий лист та інші приправи.
  • Потім дістати м’ясо і дати йому охолонути. Після чого прибрати все зайве, чисте м’ясо порубати на дрібні шматочки. Викладати в красиві судочки і заливають бульйоном. Витримати блюдо в холодильнику не менше шести годин для того, щоб воно добре застигло.
  • Дивіться також:  Паштет з печінки – 14 рецептів приготування в домашніх умовах