6 рецептів печива на огірковому розсолі

М’яке печиво на огірковому розсолі

Щоб по цьому рецепту отримати м’яку випічку потрібно робити не дуже тонкий пласт. Чим він товстіший, тим м’якше буде печиво.

Необхідні продукти:

  • 150 мл рослинного масла;
  • стакан цукру;
  • 5 грам соди;
  • борошна знадобиться приблизно 2 склянки;
  • 200 мл огіркового розсолу.

Алгоритм дій:

  • Перемішуємо рідкі продукти.
  • Засипаємо цукор з содою і збиваємо, потім всипаємо борошно.
  • Отримуємо еластичну масу, розкачуємо товстіший, вирізаємо фігурки будь-якої форми і відправляємо їх готувати на 20 хвилин, використовуючи температуру до 180 градусів.
Дивіться також:  Як варити згущене молоко – 4 способи. Рецепти випічки з вареним згущеним молоком