Як зварити в мультиварці?
Що знадобиться:
- м’ясо – 300 г;
- помідор – 2 шт.;
- капуста – 200 г;
- цибуля – 1 шт.;
- буряк – 1 шт.;
- болг. перець – 1 шт.;
- картопля – 4 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- лім. сік;
- тому. паста – 3 ст. ложки;
- раст. масло;
- спеції.
М’ясо нарізають шматочками довільного розміру, але краще дрібніше для рівномірної обробки. Ставимо в мультиварці режим «Випічка» і готуємо м’ясо протягом 20-ти хвилин. В цей же час натираємо на тертці буряк, морква, ріжемо помідори і подрібнюємо цибулю. Цей компонент разом з морквою, болгарським перцем додається до м’яса. Тушкуємо протягом 15-ти хвилин.
Після додавання помідорів і томатної пасти готуємо ще 15 хвилин. Кладемо в обжарку подрібнений часник, спеції, капусту і картоплю, а в кінці заливаємо водою, щоб вона повністю покривала суміш. Солимо блюдо і готуємо в режимі «Гасіння» не більше години.