7 рецептів борщу з буряками – готуємо смачно і швидко!

Як зварити в мультиварці?

Що знадобиться:

  • м’ясо – 300 г;
  • помідор – 2 шт.;
  • капуста – 200 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • буряк – 1 шт.;
  • болг. перець – 1 шт.;
  • картопля – 4 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • лім. сік;
  • тому. паста – 3 ст. ложки;
  • раст. масло;
  • спеції.

М’ясо нарізають шматочками довільного розміру, але краще дрібніше для рівномірної обробки. Ставимо в мультиварці режим «Випічка» і готуємо м’ясо протягом 20-ти хвилин. В цей же час натираємо на тертці буряк, морква, ріжемо помідори і подрібнюємо цибулю. Цей компонент разом з морквою, болгарським перцем додається до м’яса. Тушкуємо протягом 15-ти хвилин.

Після додавання помідорів і томатної пасти готуємо ще 15 хвилин. Кладемо в обжарку подрібнений часник, спеції, капусту і картоплю, а в кінці заливаємо водою, щоб вона повністю покривала суміш. Солимо блюдо і готуємо в режимі «Гасіння» не більше години.

Дивіться також:  Гороховий суп – пюре – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху