8 смачних рецептів тушкованої капусти, які можна приготувати вдома

Порятунок для зайнятих господинь

 

Якщо не виходить або не хочеться проводити багато годин на кухні, або ось-ось у двері подзвонять друзі, а пригостити їх нічим, можна викликати «швидку допомогу» — використовувати рецепт тушкованої капусти з сосисками.

Щоб його побудувати, знадобиться максимум 40 хвилин і мінімум продуктів, які завжди є в запасі:

  • капустіна середньої величини;
  • одна морква;
  • чотири не дуже значні картоплини;
  • три часникових зубки;
  • 1,5-2 столові ложки томатної пасти;
  • 2-3 копчені сосиски;
  • петрушка;
  • соняшникова олія.

Засікаємо час і починаємо творити.

  • Моркву чистимо і натираємо теркою. «Раздеваем» цибулину, добре подрібнюємо. Сосиски ріжемо кружальцями.
  • Все це недовго (приблизно 5-6 хвилин) обсмажуємо на сковороді (в ній вже є масло).
  • Туди ж відправляємо нашатковану капусту, щільно закрити посуд кришкою і залишаємо хвилин 15 — 20 нудитися на маленькому вогні.
  • Тим часом чистимо картопляні бульби, розрізаємо їх у формі маленьких кубиків, висипаємо до капусти з сосисками, солимо. Знову закриваємо на наступні 20 хвилин.
  • Знімаємо з вогню, даємо нашій капусті й інших овочах трохи настоятися, приправляємо часником і зеленню.
  • Дивіться також:  Оладки з кабачків – 8 рецептів приготування