Пісний рецепт
Випічка припаде до смаку всім, хто любить відчувати екзотичний, банановий присмак. Мафіни підходять для вживання в пост. Якщо десерт не виходить дістати з форми, відставте на півгодини. Дно трохи відсиріє і виріб легко дістанеться.
Інгредієнти:
- банан – 2 шт.;
- цукор – 2 ст. ложки;
- журавлина;
- ізюм;
- сода – 1 ч. ложка гашене;
- рослинне масло – 100 мл;
- борошно – 1,5 гуртки.
Приготування:
- Розтерти м’якоть банана. Додати цукор і перемішати. Влити олію. Розмішати. Додати борошно і соду. Закинути родзинки з журавлиною. Розмішати.
- Викласти масу у формочки. Прибрати в гарячий духовий шафа (180 градусів). Запікати півгодини.