Бананові мафіни – 10 рецептів приготування

Пісний рецепт

Випічка припаде до смаку всім, хто любить відчувати екзотичний, банановий присмак. Мафіни підходять для вживання в пост. Якщо десерт не виходить дістати з форми, відставте на півгодини. Дно трохи відсиріє і виріб легко дістанеться.

Інгредієнти:

  • банан – 2 шт.;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • журавлина;
  • ізюм;
  • сода – 1 ч. ложка гашене;
  • рослинне масло – 100 мл;
  • борошно – 1,5 гуртки.

Приготування:

  • Розтерти м’якоть банана. Додати цукор і перемішати. Влити олію. Розмішати. Додати борошно і соду. Закинути родзинки з журавлиною. Розмішати.
  • Викласти масу у формочки. Прибрати в гарячий духовий шафа (180 градусів). Запікати півгодини.
Дивіться також:  Рецепт мафінів з персиком і кремом