Бананові млинці – 7 рецептів приготування

Дієтичні панкейкі

Дієтичні панкейкі виходять з набагато меншою кількістю калорій ними можна ласувати, не побоюючись за свою фігуру. Для приготування знадобляться: 2 яйця, банан і ложка лимонного соку. Яйця з бананами перебити в блендері, додати лимонний сік. Повинна вийти об’ємна повітряна маса. Далі слід змастити рослинною олією сковорідку розігріти. Смажити панкейкі в 2 етапи. Вилити ложку тесту на центр сковороди, накрити кришкою. Через хвилину зверху ще вилити ложку тіста, знову накрити кришкою, щоб панкейк пропікся. Потім перевернути на іншу сторону. Перевертати панкейкі зручніше двома виделками.

Рецептом не передбачений цукор. Важливо брати стиглі банани. Їх максимальної стиглості можна домогтися, якщо зберігати разом з яблуками поза холодильника.

Дивіться також:  Рецепт французьких млинців і крепів