Банановий чізкейк – 8 рецептів

Банановий чізкейк — класичний рецепт

Для пирога потрібно:

  • 450 г сметани;
  • три яйця;
  • 450 г сиру;
  • 150 г масла коров’ячого;
  • 300 г пісочного печива;
  • два банана;
  • 120г цукру;
  • 20 г ванільного цукру;
  • одна ложечка (чайна) кориці.

Печиво треба потовкти. Масло розтопити, з’єднати і розтерти з печивом. Змастити форму, викласти компоненти, по краях зробити бортики. Помістити в холодильник. Сметану необхідно збити разом з сиром. Додати збиті яйця. Покласти ванільний цукор і цукровий пісок. Дістати з холодильника форму. Розігріти духовку. Збиту начинку слід розмістити на поверхні основи пирога. Випікати при температурі 160 градусів 60 хвилин. Після того, як пиріг охолоне, прикрасити бананами.

Важливо! Щоб пиріг не потріскався при випічці в духовці, температура під час процесу приготування не повинна перевищувати 150 градусів. Але в цьому випадку, збільшиться час випічки. Остуджувати духовку можна, відкриваючи іноді дверцята. Така хитрість збільшить пишність випічки.

Дивіться також:  Зефір в шоколаді – 4 рецепта, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху