З сиром і бананами
Необхідно приготувати:
- шість бананів;
- пів кілограма сиру;
- олія рослинна;
- одне яйце;
- дві ложки (великих) борошна.
Сир і банани потрібно розім’яти, приготувавши в блендері однорідне пюре. Покласти яйце, борошно. Все перемішати. На форму постелити пергаментний папір. Викласти тісто. Пекти пиріг треба при 180 градусах півгодини. Після охолодження прикрасити бананами (нарізати їх кружальцями).
На замітку. Сир для цього різновиду пирога слід вибирати м’який і жирний. Тоді готовий виріб буде мати пишний вигляд і ніжний смак. Але не варто вибирати мокрий сир або твердими крупинками. Продукт повинен добре розминатися і розтиратися, легко перемішуються з іншими інгредієнтами.