Шоколадно-банановий десерт
Необхідні продукти:
- шоколад 140 г;
- 250 г крекеру;
- 350 г бананів;
- половина склянки вершків;
- какао 20 г;
- 400 г сиру;
- 200 г молока згущеного;
- 125 р масла коров’ячого.
Подрібнене печиво змішується з маслом за допомогою блендера. Викласти його у форму з постеленной папером на дні. Бортики зробити вище. Потримати в холодильнику. Шоколад розтопити, підлити туди вершків, вилити на печиво. Потримати в холодильнику. Далі додати зверху згущене молоко, покласти нарізані банани. Сир разом з вершками, перемішати і вилити зверху. Посипати какао і потримати на холоді три години.
Можна проявити фантазію і створити свою прикрасу десерту. Головне – творчий підхід і гарний настрій.