Банановий чізкейк – 8 рецептів

Як приготувати в мультиварці?

Для відкритого пирога в мультиварці потрібно підготувати певний набір продуктів:

  • 200 г розсипчастого печива (вівсяного);
  • 3/4 склянки цукру;
  • 400 г сиру;
  • 3 яйця;
  • 70 г вершкового масла;
  • 200 г сметани;
  • 3 одиниці банана;
  • 1 ст. л. соку лимона.

Для початку підготуємо основу. Потрібно розім’яти печиво до дрібної, схожою на грубозернисту борошно, крихти. Розтоплене масло з’єднати з крихтою, утрамбувати їм дно ємності мультиварки з утворенням бортиків. Перед цим форму змастити маслом, щоб після випікання можна було легко дістати чізкейк з чаші. Щоб основа майбутнього десерту сформувалася, її рекомендується поставити в холод.

Займемося приготуванням начинки. Подрібнюємо банани блендером з соком лимона. Окремо змішуємо сир з яйцями, сметаною і цукром. Об’єднуємо сирну і бананову суміші. Акуратно викладаємо отриману масу на основу. При режимі «Випічка» десерт готується протягом 65 хвилин. Після завершення близько однієї години нехай пиріг постоїть в мультиварці.

Подати до столу для чаювання.

Дивіться також:  Торт «Сльози ангела» – 5 кращих покрокових рецептів
Прокрутка до верху