Як приготувати в мультиварці?
Для відкритого пирога в мультиварці потрібно підготувати певний набір продуктів:
- 200 г розсипчастого печива (вівсяного);
- 3/4 склянки цукру;
- 400 г сиру;
- 3 яйця;
- 70 г вершкового масла;
- 200 г сметани;
- 3 одиниці банана;
- 1 ст. л. соку лимона.
Для початку підготуємо основу. Потрібно розім’яти печиво до дрібної, схожою на грубозернисту борошно, крихти. Розтоплене масло з’єднати з крихтою, утрамбувати їм дно ємності мультиварки з утворенням бортиків. Перед цим форму змастити маслом, щоб після випікання можна було легко дістати чізкейк з чаші. Щоб основа майбутнього десерту сформувалася, її рекомендується поставити в холод.
Займемося приготуванням начинки. Подрібнюємо банани блендером з соком лимона. Окремо змішуємо сир з яйцями, сметаною і цукром. Об’єднуємо сирну і бананову суміші. Акуратно викладаємо отриману масу на основу. При режимі «Випічка» десерт готується протягом 65 хвилин. Після завершення близько однієї години нехай пиріг постоїть в мультиварці.
Подати до столу для чаювання.