Банановий чізкейк – 8 рецептів

З маскарпоне

Для приготування цього виду чізкейку знадобиться:

  • 4 банана;
  • 1 склянку м’якого маскарпоне;
  • півсклянки цукру;
  • 0,5 склянки води;
  • 300 г розсипчастого печива;
  • 0,5 склянки молока;
  • 2 ч. л. агар-агару;
  • 100 г вершкового масла.

Для основи пирога з’єднуємо розтерте печиво з вершковим маслом і вистилаємо нею дно змащеної форми. Печиво ретельно утрамбовується, щоб начинка не протекла.

Подрібнені банани з’єднуємо з сиром маскарпоне. В окремому посуді доводимо до кипіння воду, цукор і агар-агар, постійно помішуючи. Отриманий сироп відразу вливаємо в бананову масу. Все збиваємо блендером ще раз. Начинка готова, викладаємо її рівномірно на основу з печива. Відправляємо пиріг не в духовку, а в холодильник. Цей десерт не потребує запіканні. Через 20 хвилин дістати. Прикрашаємо тертим шоколадом або улюбленими ягодами, і подаємо до чаю.

Дивіться також:  Чізкейк з полуницею – 9 рецептів
Прокрутка до верху