Баранина в духовці у фользі – 7 рецептів, як смачно запекти баранину

Рецепт з ребер баранини

Блюдо виходить соковитим, з насиченим смаком, якщо реберця попередньо замаринувати.

Для створення кулінарного творіння необхідні:

  • 800 г реберець;
  • ½ Лимона;
  • стопка соєвого соусу;
  • лавровий лист;
  • мелений перець і сіль.

Послідовність приготування:

  • Реберця промиваються і обсушиваются паперовими серветками.
  • Часник товчеться і змішується з сіллю, пряними травами і соєвим соусом.
  • Лимон нарізати слайсами, які тут же змішуються з баранячими реберцями.
  • Маринується заготівля страви 2 години, після чого викласти на деко.
  • Страва відправляється в гарячу духовку (200 °C) на 1,5 години.
  • Випікається баранина під фольгою.
Дивіться також:  Паста з креветками – 6 рецептів приготування пасти та соусів
Прокрутка до верху