Білковий крем – 9 рецептів приготування

Зі сметаною

Інгредієнти: 4 білка курячих яєць, повний стакан цукрової пудри, 12 г ванільного цукру 60 г піску, склянку дуже жирної густої сметани.

  • Дуже важливо, щоб білки були максимально свіжими без вкраплень жовтка. Вони до пишноти збиваються з пудрою. На цей процес піде 3-4 хвилини.
  • Сметана збивається з двома видами цукру. Працювати міксером потрібно 14-16 хвилин. Тільки в цьому випадку крем вийде дійсно пишним.
  • Обидві маси акуратно перемішати лопаткою.

Використовувати готовий крем потрібно відразу, так як він дуже погано зберігається навіть у холодильнику.

Дивіться також:  Фруктовий торт – 9 рецептів приготування легкого торта