З какао
Інгредієнти: 1 ч. ложка какао-порошку, 4 яєчних білка, ¼ ч. ложки лимонної кислоти, 40 мл води, склянка цукру-піску.
- Білки збиваються міксером до міцної піни. Вони не повинні випадати з миски в процесі перекидання.
- Цукор ділиться на 2 частини. Перша поступово додається до взбивающиеся білки.
- Друга частина піску змішується з водою і «лимонкою». З цих інгредієнтів вариться цукровий сироп до «м’якого кульки». Якщо в будинку є кондитерський термометр, то варіння суміші триває до температури 120 градусів.
- Сироп дуже тонким струменем вливається до збитим білків.
- Залишається додати в масу какао і повторити обробку всіх інгредієнтів міксером.
Крем відразу готовий до прикраси тортів і тістечок.