Біляші в духовці — 7 дуже смачних рецептів

З начинкою з фаршу і картоплі

Біляші з м’яса і картоплі готують з наступних інгредієнтів:

  • фарш — 0,3 кг;
  • цибулина — 2 шт.;
  • картопля — 2 шт.;
  • готове дріжджове тісто;
  • сіль, спеції.

Приготування:

  • Подрібнюємо цибулину.
  • Кубиками нарізаємо картоплю.
  • Змішуємо цибулю, фарш і картоплю, солимо, перчимо складу.
  • З тіста робимо коржики, в центр викладаємо начинку, загортаємо краї коржів так, щоб вийшов круглий пиріжок з отвором посередині.
  • Обсмажуємо пиріжки на розпеченому маслі по 2 хвилини з кожного боку.

Викладаємо апетитну страву на красиву тарілку і подаємо до столу.

Дивіться також:  М’ясо з айвою – 7 рецептів приготування в духовці, в казані і мультиварці
Прокрутка до верху