З начинкою з фаршу і картоплі
Біляші з м’яса і картоплі готують з наступних інгредієнтів:
- фарш — 0,3 кг;
- цибулина — 2 шт.;
- картопля — 2 шт.;
- готове дріжджове тісто;
- сіль, спеції.
Приготування:
- Подрібнюємо цибулину.
- Кубиками нарізаємо картоплю.
- Змішуємо цибулю, фарш і картоплю, солимо, перчимо складу.
- З тіста робимо коржики, в центр викладаємо начинку, загортаємо краї коржів так, щоб вийшов круглий пиріжок з отвором посередині.
- Обсмажуємо пиріжки на розпеченому маслі по 2 хвилини з кожного боку.
Викладаємо апетитну страву на красиву тарілку і подаємо до столу.