В мультиварці
Кефірний бісквіт дуже легко спекти в мультиварці, адже вона зробить все швидко і якісно. Випічка не пригорає і виходить бездоганною.



Нам знадобиться:
- яйця — 2 штуки;
- цукор -1 склянка;
- кефір -1 склянка;
- борошно-1,5 склянки;
- гашене сода-1 чайна ложка.
Бісквіт в мультиварці робиться так:
Починаємо з збивання яєць разом з цукром. Постійно збиваючи, вливаємо в яєчну суміш кефір.
Гасимо соду оцтом і вливаємо в тісто. Замішуємо його з додаванням просіяного борошна, щоб воно було однорідної консистенції.
Тісто виливаємо у мультиварочную форму. На режимі «Випічка» випікаємо бісквіт одну годину.
Коли здоба буде готова, дістаємо з мультиварки і прикрашаємо на свій смак.