Бісквіт на кефірі – 6 рецептів в духовці, мультиварці

Шоколадний бісквіт на кефірі

Хто з нас не любить шоколад? А який смачний виходить шоколадний бісквіт на кефірі. Для тих, хто любить багато шоколаду можна промазати шоколадні коржі бісквіту смачним шоколадним кремом.

Інгредієнти:

  • кефір — 150 г;
  • масло -80 г;
  • розпушувач 1,5 чайної ложки;
  • яйця — 2 штуки;
  • какао — 40 г;
  • цукру — 240 г;
  • борошна — 270 р.

Порядок виконання:

  • Змішуємо сухі інгредієнти, а саме какао порошок і борошно, для кращого результату просіяти ще раз усі разом.
  • Розтерти масло з цукром до білого. Потім додати по одному яйцю в масляну суміш, продовжуючи збивати. Вливаючи кефір, перемішуємо вінчиком отриману масу.
  • Додаємо в тісто розпушувач, розмішуємо. Потім всипаємо суху частину в тісто — борошно і какао, гарненько перемішуємо до однорідності. Тісто має бути досить густим, якщо виходить рідке — додайте ще борошна до потрібної консистенції.
  • Тісто викладаємо у форму і гарненько розрівнюємо від середини до кінців. Ставимо в духовку на 40 -50 хвилин при 180 С.
  • Після закінчення часу приготування бісквіт дістати, остудити, присипати цукровою пудрою.
  • Дивіться також:  Царська ватрушка – 7 рецептів сирної випічки в духовці і мультиварці
    Прокрутка до верху