Шоколадний бісквіт на кефірі
Хто з нас не любить шоколад? А який смачний виходить шоколадний бісквіт на кефірі. Для тих, хто любить багато шоколаду можна промазати шоколадні коржі бісквіту смачним шоколадним кремом.

Інгредієнти:
- кефір — 150 г;
- масло -80 г;
- розпушувач 1,5 чайної ложки;
- яйця — 2 штуки;
- какао — 40 г;
- цукру — 240 г;
- борошна — 270 р.
Порядок виконання:
Змішуємо сухі інгредієнти, а саме какао порошок і борошно, для кращого результату просіяти ще раз усі разом.
Розтерти масло з цукром до білого. Потім додати по одному яйцю в масляну суміш, продовжуючи збивати. Вливаючи кефір, перемішуємо вінчиком отриману масу.
Додаємо в тісто розпушувач, розмішуємо. Потім всипаємо суху частину в тісто — борошно і какао, гарненько перемішуємо до однорідності. Тісто має бути досить густим, якщо виходить рідке — додайте ще борошна до потрібної консистенції.
Тісто викладаємо у форму і гарненько розрівнюємо від середини до кінців. Ставимо в духовку на 40 -50 хвилин при 180 С.
Після закінчення часу приготування бісквіт дістати, остудити, присипати цукровою пудрою.