Бісквіт на кефірі – 6 рецептів в духовці, мультиварці

Ванільний бісквіт на кефірі

Ванільна випічка завжди виходить ніжною, завдяки приємному ненав’язливому ванільного запаху. Надаємо вашій увазі ванільний кефірний бісквіт.

Складові:

  • яйця — 3 штуки;
  • борошно — 2 склянки;
  • цукор — 1 склянка;
  • ванільний цукор — 1 чайна ложка;
  • розпушувач — 1 чайна ложка;
  • кефір — 1 склянка.

Порядок виконання:

  • У ємності збиваємо разом яйця і два види цукру (ванільний і звичайний) до білого.
  • Перемішуємо сухі продукти. В яєчну суміш додаємо кефір і знову збиваємо.
  • У тісто додаємо суху частину і перемішуємо до однорідності. Якщо ж тісто виходить дуже рідким, додаємо ще 2 склянки борошна. Потрібно отримати консистенцію густої сметани, щоб тісто добре піднялося.
  • Готуємо форму і перелити тісто. Відправляємо на 30 -40 хвилин у розігріту до 180 г градусів духовку.
  • Чекаємо, поки корж трохи охолоне, і дістаємо з форми. Бісквіт можна розрізати на квадрати, ромби або прямокутники. Подавати з будь-яким кремом або джемом.
  • Дивіться також:  Чізкейк в мультиварці – 8 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху