Ванільний бісквіт на кефірі
Ванільна випічка завжди виходить ніжною, завдяки приємному ненав’язливому ванільного запаху. Надаємо вашій увазі ванільний кефірний бісквіт.

Складові:
- яйця — 3 штуки;
- борошно — 2 склянки;
- цукор — 1 склянка;
- ванільний цукор — 1 чайна ложка;
- розпушувач — 1 чайна ложка;
- кефір — 1 склянка.
Порядок виконання:
У ємності збиваємо разом яйця і два види цукру (ванільний і звичайний) до білого.
Перемішуємо сухі продукти. В яєчну суміш додаємо кефір і знову збиваємо.
У тісто додаємо суху частину і перемішуємо до однорідності. Якщо ж тісто виходить дуже рідким, додаємо ще 2 склянки борошна. Потрібно отримати консистенцію густої сметани, щоб тісто добре піднялося.
Готуємо форму і перелити тісто. Відправляємо на 30 -40 хвилин у розігріту до 180 г градусів духовку.
Чекаємо, поки корж трохи охолоне, і дістаємо з форми. Бісквіт можна розрізати на квадрати, ромби або прямокутники. Подавати з будь-яким кремом або джемом.