Як приготувати пишний десерт?

Щоб десерт вийшов пишним, дотримуйтеся простих правил випічки:
Кефір беріть будь-якої жирності.
Не важливо, який він, свіжий або прострочений. В деяких випадках краще використовувати трохи заграв кисло — молочний продукт.
Кефір слід трохи підігріти, але не перестаратися, щоб продукт не згорнувся і не перетворився в сир.
Температура всіх складових повинна бути приблизно однаковою, що стосується і посуду, що використовується для приготування десерту.
Для пишноти борошно краще просіяти кілька разів — так вона насичується киснем.
Не рекомендується перемішувати тісто багато разів, щоб не втратити бульбашки повітря, які забезпечують пишність коржа.
До моменту випікання як слід, розігрійте духовку.
Не допускайте попадання холодного повітря в духовку, поки корж повністю не спечеться — може осісти. Перевіряти готовність краще, коли тісто трохи зменшиться.
Бісквіт з форми діставайте гранично акуратно, не пошкоджуючи текстуру, щоб не опал.
Щоб корж після просочення не кришився — дайте йому охолонути під паперовим рушником.
Слідуючи запропонованими правилами приготування повітряного бісквіта, він завжди буде виходити смачним і пухким.