Бісквіт в мультиварці – 5 рецептів

Пишна і ніжна випічка

Найбільш пишною випічка виходить, коли в процесі замішування тіста білки і жовтки поділяють. Але щоб все дійсно сталося, ні одна крапля жовтка не повинна потрапити в білки.

Щоб спекти пухкий бісквіт в мультиварці потрібно взяти:

  • 7 курячі яйця;
  • 200 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 160 г борошна;
  • 30 г крохмалю.

Спосіб випічки:

  • Розділити білки і жовтки. Перші збити з половиною рецептурного цукру в пишну піну. Окремо збити жовтки з рештою звичайним і ванільним цукром. Мета: отримати пишну світлу масу.
  • Невеликими порціями викладати жовтки в білки і перемішувати дуже обережно, щоб не осіла піна.
  • Невеликими порціями, просіваючи суміш борошна і крохмалю на яйцях, також обережно замісити пухке тісто.
  • Перекласти його у змащену чашу мультиварки і спекти, використовуючи стандартні налаштування мультиварки для цієї страви.
  • Дивіться також:  Мармелад в домашніх умовах – 8 рецептів
    Прокрутка до верху