Пишна і ніжна випічка
Найбільш пишною випічка виходить, коли в процесі замішування тіста білки і жовтки поділяють. Але щоб все дійсно сталося, ні одна крапля жовтка не повинна потрапити в білки.

Щоб спекти пухкий бісквіт в мультиварці потрібно взяти:
- 7 курячі яйця;
- 200 г цукру;
- 10 г ванільного цукру;
- 160 г борошна;
- 30 г крохмалю.
Спосіб випічки:
Розділити білки і жовтки. Перші збити з половиною рецептурного цукру в пишну піну. Окремо збити жовтки з рештою звичайним і ванільним цукром. Мета: отримати пишну світлу масу.
Невеликими порціями викладати жовтки в білки і перемішувати дуже обережно, щоб не осіла піна.
Невеликими порціями, просіваючи суміш борошна і крохмалю на яйцях, також обережно замісити пухке тісто.
Перекласти його у змащену чашу мультиварки і спекти, використовуючи стандартні налаштування мультиварки для цієї страви.