Шоколадний бісквіт
Спекти шоколадний бісквіт в мультиварці можна, просто замінивши частину борошна какао-порошком, а можна зробити мегашоколадную випічку, ввівши в тісто справжній темний шоколад.

Для такого бісквіта потрібно взяти:
- 4 свіжих яйця;
- 100 г вершкового масла;
- 100 г сметани;
- 100 г темного шоколаду (70% какао);
- 100 г цукрової пудри або дрібного цукру;
- 7 г розпушувача;
- 3 г солі;
- 240 г борошна.
Як спекти:
Міксером м’яка кремоподібна вершкове масло збити в пишну піну з цукровою пудрою, далі продовжуючи збивати масу по одному ввести курячі яйця.
Коли всі яйця будуть замішані, вимкнути міксер і з допомогою ложки вмішати спочатку сметану, а потім просіяне суміш з борошна, солі і розпушувача.
Останнім у тісто відправляється розтоплений шоколад. Повинно вийти густе, однорідне і трохи масляниста тісто, яке потрібно випікати протягом 65 хвилин використовуючи стандартну функцію «Випічка». Бісквіт може легко впасти від будь-якого різкого руху або перепаду температури, тому мультиварку не можна під час її роботи пересувати і, тим більше, відкривати кришку.
Готовий бісквіт потримати 20 хвилин при відкритій кришці, а потім вийняти його на решітку пароварки і остудити.