Бісквіт в мультиварці – 5 рецептів

Бісквіт на кефірі — покроковий рецепт

Ця випічка виходить досить пишною, як і личить бісквіту, але в, то, же час вологим, не вимагає просочення, тому такий бісквіт на кефірі підійде в якості основи для торта. У складі тесту присутній рослинне масло, але його можна замінити фруктовим пюре, щоб зменшити калорійність десерту.

Перелік інгредієнтів:

  • 250 мл кефіру;
  • 5 г харчової соди;
  • 3 курячих яйця;
  • 280 г кристалічного цукру;
  • 70 мл рослинного масла;
  • 300 г борошна.

Хід роботи:

  • В окремій ємності змішати соду і кефір, відставити на 10-15 хвилин, щоб сталася реакція нейтралізації.
  • Яйця збити з цукром міксером дочиста і збільшення в розмірах. В пишну яєчно-цукрову масу влити кефір із содою, потім вмішати муку і в останню чергу ввести рослинне масло.
  • Чашу мультиварки змастити маслом, на дно можна покласти коло з пергаменту відповідного діаметру. Перекласти в неї тісто і приготувавши, використовуючи все ту ж опцію «Випічка».
  • Після того, як бісквіт трохи охолоне в мультиварці, його потрібно дістати і дати йому повністю охолонути. Готовий корж можна розрізати вздовж і зробити торт, а можна просто нарізати порційними шматочками і подавати до чаю.
  • Дивіться також:  Крем пломбір для торта – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху