Бісквіт на кефірі — покроковий рецепт
Ця випічка виходить досить пишною, як і личить бісквіту, але в, то, же час вологим, не вимагає просочення, тому такий бісквіт на кефірі підійде в якості основи для торта. У складі тесту присутній рослинне масло, але його можна замінити фруктовим пюре, щоб зменшити калорійність десерту.

Перелік інгредієнтів:
- 250 мл кефіру;
- 5 г харчової соди;
- 3 курячих яйця;
- 280 г кристалічного цукру;
- 70 мл рослинного масла;
- 300 г борошна.
Хід роботи:
В окремій ємності змішати соду і кефір, відставити на 10-15 хвилин, щоб сталася реакція нейтралізації.
Яйця збити з цукром міксером дочиста і збільшення в розмірах. В пишну яєчно-цукрову масу влити кефір із содою, потім вмішати муку і в останню чергу ввести рослинне масло.
Чашу мультиварки змастити маслом, на дно можна покласти коло з пергаменту відповідного діаметру. Перекласти в неї тісто і приготувавши, використовуючи все ту ж опцію «Випічка».
Після того, як бісквіт трохи охолоне в мультиварці, його потрібно дістати і дати йому повністю охолонути. Готовий корж можна розрізати вздовж і зробити торт, а можна просто нарізати порційними шматочками і подавати до чаю.