Бісквіт в мультиварці – 5 рецептів

З додаванням меду

Неймовірно пишний бісквіт можна спекти, додавши до традиційних складових тесту бджолиний мед. В залежності від діаметру чаші висота коржа може становити більше десяти сантиметрів.

В якій кількості потрібно взяти продукти:

  • 5 яєць;
  • 200 г цукру;
  • 180 г бджолиного меду;
  • 10 г харчової соди;
  • 400 г борошна.

Алгоритм кулінарних процесів:

  • Приготувати парову баню, на неї поставити мед і соду. Прогріти цю суміш, постійно помішуючи ложкою, до збільшення в об’ємі в кілька разів.
  • Яйця і цукор збивати міксером не менше десяти хвилин до пишного пінного стану. Влити гарячий мед, ще трохи збити.
  • Потім невеликими частинами ввести муку, але вплутувати її не міксером, а ложкою або силіконової лопаткою.
  • Пройтися по внутрішній поверхні чаші мультиварки шматочком м’якого вершкового масла, перекласти в неї тісто і випікати приблизно 80 хвилин, оскільки корж вийде високим.
  • Дивіться також:  Здобне тісто -12 рецептів смачних
    Прокрутка до верху