З додаванням меду
Неймовірно пишний бісквіт можна спекти, додавши до традиційних складових тесту бджолиний мед. В залежності від діаметру чаші висота коржа може становити більше десяти сантиметрів.

В якій кількості потрібно взяти продукти:
- 5 яєць;
- 200 г цукру;
- 180 г бджолиного меду;
- 10 г харчової соди;
- 400 г борошна.
Алгоритм кулінарних процесів:
Приготувати парову баню, на неї поставити мед і соду. Прогріти цю суміш, постійно помішуючи ложкою, до збільшення в об’ємі в кілька разів.
Яйця і цукор збивати міксером не менше десяти хвилин до пишного пінного стану. Влити гарячий мед, ще трохи збити.
Потім невеликими частинами ввести муку, але вплутувати її не міксером, а ложкою або силіконової лопаткою.
Пройтися по внутрішній поверхні чаші мультиварки шматочком м’якого вершкового масла, перекласти в неї тісто і випікати приблизно 80 хвилин, оскільки корж вийде високим.