Нюанси приготування в мультиварці: Поларіс, Редмонд
Основний плюс електропечі полягає в її здатності підтримувати стабільну температуру і вологість, що ідеально підходить для приготування бісквітних виробів.
Програма, яка застосовується для приготування цього виду страв, стандартно називається «Випічка». Іноді можна зустріти назву – «Кекс». Господині потрібно всього-то правильно замісити тісто, перекласти його в змащену чашу і запустити відповідну опцію.
Можливий варіант, коли потрібно буде додатково виставити тривалість випічки. Зазвичай на приготування йде від 50 до 65 хвилин, що зумовлено потужністю печі. Для високого бісквіта або подвійної порції тесту може піти до півтора годин.
Як не можна відкривати духовку в процесі випічки бісквіта, також не можна навіть піднімати кришку мультиварки або переносити її з місця на місце на столі, щоб випічка не опало.
З цієї ж причини перші півгодини після сигналу таймера корж остуджують у мультикастрюле, а вже потім виймають. Добре підходить для охолодження грати пароварки, яка йде в комплекті.
Єдиний мінус у бісквіта в мультиварці – відсутність піджареної скоринки зверху, але цей нюанс можна легко приховати, перевернувши корж підсмаженої стороною вгору або полив його зверху глазур’ю.