Бісквіт з яблуками – 7 рецептів приготування

З корицею і вершками

Вершки в цьому рецепті використовуються для прикраси пирога. В саме тісто або начинку вони входити не будуть. Тому їх кількість можна регулювати по своєму смаку. Інші інгредієнти: 3 великі яблука, 1 ст. борошна і цукрового піску, 4 добірних курячих яйця, пакетик ванільного цукру, велика дрібку меленої кориці.

  • Найкраще самостійно перемолоти паличку кориці в кавомолці. Це дозволить отримати більш ароматну спецію.
  • В промаслений форму першими викладаються яблука. Для цього фрукти очищаються і дуже тонко ріжуться. Чим більше буде використовуватися, тим смачніше вийде. Можна укладати їх і в два, і в три шари.
  • Яйця поділяються на складові. Білки дуже добре збиваються з 2/3 від усього зазначеної кількості цукру. Повинна утворитися міцна піна. Аналогічним чином обробляються і жовтки з рештою піском. Вони повинна стати білосніжними.
  • Обидві маси обережними рухами з’єднуються. До них всипається просеянная борошно, кориця, ванільний цукор.
  • Готовим тестом поливаються яблука.
  • Випікається ласощі не менше 40 хвилин у звичайному духовій шафі. В електро варіанті час приготування буде потрібно збільшити приблизно до години.
  • Частування вийде ніжним, м’яким всередині і з хрусткою скоринкою зовні.

    Дивіться також:  Яблучні чіпси – 7 рецептів, як зробити в домашніх умовах