З корицею і вершками
Вершки в цьому рецепті використовуються для прикраси пирога. В саме тісто або начинку вони входити не будуть. Тому їх кількість можна регулювати по своєму смаку. Інші інгредієнти: 3 великі яблука, 1 ст. борошна і цукрового піску, 4 добірних курячих яйця, пакетик ванільного цукру, велика дрібку меленої кориці.

Найкраще самостійно перемолоти паличку кориці в кавомолці. Це дозволить отримати більш ароматну спецію.
В промаслений форму першими викладаються яблука. Для цього фрукти очищаються і дуже тонко ріжуться. Чим більше буде використовуватися, тим смачніше вийде. Можна укладати їх і в два, і в три шари.
Яйця поділяються на складові. Білки дуже добре збиваються з 2/3 від усього зазначеної кількості цукру. Повинна утворитися міцна піна. Аналогічним чином обробляються і жовтки з рештою піском. Вони повинна стати білосніжними.
Обидві маси обережними рухами з’єднуються. До них всипається просеянная борошно, кориця, ванільний цукор.
Готовим тестом поливаються яблука.
Випікається ласощі не менше 40 хвилин у звичайному духовій шафі. В електро варіанті час приготування буде потрібно збільшити приблизно до години.
Частування вийде ніжним, м’яким всередині і з хрусткою скоринкою зовні.