Як приготувати з родзинками в духовці?
Десерт виходить ще апетитніше, якщо покласти в манну основу родзинки. При бажанні можна замінити його іншими сухофруктами.
Необхідні продукти:
- 120 г манної крупи;
- 1 яйце;
- 1 г ваніліну;
- 2 р солі;
- 60 г пшеничного борошна;
- 0,5 л молока;
- 50 г цукру;
- 100 г родзинок.
Технологія приготування.
- Молоко доводять до кипіння, засипають цукор, ваніль, сіль, манку, безперервно розмішуючи.
- На повільному вогні варять кашу протягом 7-8 хвилин.
- В охолоджену кашу вбивають яйця, всипають просіяне борошно і родзинки.
- Основу для биточків розкладають у формочки (краще силіконові).
- Страву готують в духовці при температурі 190°С близько 15 хвилин (поки верх не зарум’яниться).
- Биточки виймають з форм тільки після повного остигання.