Биточки манні, як у дитячому садку — 6 рецептів

Як приготувати з родзинками в духовці?

Десерт виходить ще апетитніше, якщо покласти в манну основу родзинки. При бажанні можна замінити його іншими сухофруктами.

Необхідні продукти:

  • 120 г манної крупи;
  • 1 яйце;
  • 1 г ваніліну;
  • 2 р солі;
  • 60 г пшеничного борошна;
  • 0,5 л молока;
  • 50 г цукру;
  • 100 г родзинок.

Технологія приготування.

  • Молоко доводять до кипіння, засипають цукор, ваніль, сіль, манку, безперервно розмішуючи.
  • На повільному вогні варять кашу протягом 7-8 хвилин.
  • В охолоджену кашу вбивають яйця, всипають просіяне борошно і родзинки.
  • Основу для биточків розкладають у формочки (краще силіконові).
  • Страву готують в духовці при температурі 190°С близько 15 хвилин (поки верх не зарум’яниться).
  • Биточки виймають з форм тільки після повного остигання.
Дивіться також:  Філе індички в духовці – 7 рецептів
Прокрутка до верху