Борщ – 10 рецептів приготування

Покроковий рецепт борщу з квашеною капустою

Квашена капуста, яка користується особливою популярністю в зимовий час, може використовуватися для приготування улюбленого супу з наступного набору продуктів:

  • яловиче м’ясо – ½ кг;
  • капуста квашена – 200 г;
  • картопля – 200 г;
  • буряк – 200 г;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • томатна паста – 30 г;
  • олія соняшникова 50 г;
  • часник зубчики;
  • сіль і спеції – за смаком.

Для виконання рецепту:

  • Готується бульйон з кубиків яловичини.
  • Очищені овочі подрібнюються: картоплю нарізають брусочками, коренеплоди натираються на крупну тертку, цибуля ріжеться кубиками.
  • Коренеплоди разом з цибулею пассеруются на сковороді з розігрітим маслом протягом 10 хвилин.
  • Квашена капуста віджимається і викладається в гаряче масло, де гаситься з додаванням томатної пасти і 50 мл бульйону тривалістю 7 хвилин.
  • У киплячий бульйон поміщається картоплю.
  • Через 10 хвилин додаються пасеровані овочі і тушкована капуста.
  • Борщ солиться, приправляється і вариться до готового стану близько чверті години.
Дивіться також:  Гороховий суп в мультиварці, покроковий рецепт (з фото)