Покроковий рецепт борщу з квашеною капустою
Квашена капуста, яка користується особливою популярністю в зимовий час, може використовуватися для приготування улюбленого супу з наступного набору продуктів:
- яловиче м’ясо – ½ кг;
- капуста квашена – 200 г;
- картопля – 200 г;
- буряк – 200 г;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- томатна паста – 30 г;
- олія соняшникова 50 г;
- часник зубчики;
- сіль і спеції – за смаком.
Для виконання рецепту:
- Готується бульйон з кубиків яловичини.
- Очищені овочі подрібнюються: картоплю нарізають брусочками, коренеплоди натираються на крупну тертку, цибуля ріжеться кубиками.
- Коренеплоди разом з цибулею пассеруются на сковороді з розігрітим маслом протягом 10 хвилин.
- Квашена капуста віджимається і викладається в гаряче масло, де гаситься з додаванням томатної пасти і 50 мл бульйону тривалістю 7 хвилин.
- У киплячий бульйон поміщається картоплю.
- Через 10 хвилин додаються пасеровані овочі і тушкована капуста.
- Борщ солиться, приправляється і вариться до готового стану близько чверті години.