Заготівля для борщу на зиму без капусти
Заправка, яка допоможе швидко приготувати перше блюдо, що готується з:
- 2 кг буряків;
- 1 кг помідорів;
- 1 кг моркви;
- 1 кг цибулі
- ½ Кг болгарського перцю;
- 3 головок часнику;
- склянки соняшникової олії;
- 200 мл оцту;
- 200 г солі;
- 100 г цукру.
Хід роботи:
- Овочі подрібнюються зручним способом, звичним для кулінара.
- Масло, оцет, цукор і сіль у мисці доводять до кипіння, після чого рідиною заливаються овочі в каструльці, де останні тушкуються 30 хвилин, а потім розкладаються по стерильним банкам.
- Ємності укупориваются.
Отже, якщо в холодильнику не знайшлося капусти, то не варто бігти в магазин: ароматний борщ можна приготувати і без неї.