Борщ без капусти – 7 рецептів приготування

Заготівля для борщу на зиму без капусти

Заправка, яка допоможе швидко приготувати перше блюдо, що готується з:

  • 2 кг буряків;
  • 1 кг помідорів;
  • 1 кг моркви;
  • 1 кг цибулі
  • ½ Кг болгарського перцю;
  • 3 головок часнику;
  • склянки соняшникової олії;
  • 200 мл оцту;
  • 200 г солі;
  • 100 г цукру.

Хід роботи:

  • Овочі подрібнюються зручним способом, звичним для кулінара.
  • Масло, оцет, цукор і сіль у мисці доводять до кипіння, після чого рідиною заливаються овочі в каструльці, де останні тушкуються 30 хвилин, а потім розкладаються по стерильним банкам.
  • Ємності укупориваются.

Отже, якщо в холодильнику не знайшлося капусти, то не варто бігти в магазин: ароматний борщ можна приготувати і без неї.

Дивіться також:  Рецепт торта «Чорний ліс»