У горщиках в духовці
До складу компонентів входить:
- м’ясо куряче (грудка без кістки) — 350 гр;
- морква, бурак — по 150 гр;
- картопля — 500 гр;
- капуста — 200 гр;
- солодкий перець;
- часник, мікс зелені по 100 гр;
- томатний соус — 250 мл
Хоч рецепт борщу і відрізняється від традиційного, приготувати його легко. Для початку важливо ретельно вимити і порізати скибочками курку. Потім варто натерти морквину і бурак на тертці. Картоплю, капусту, солодкий перець, часник, петрушку нарізати. Після цього, всі інгредієнти слід розкласти по горщикам по черзі. В кінці додаємо воду, солимо за смаком і при бажанні додаємо пекучий перець. Крім цього в кожен горщик варто покласти по 20 гр томатного соусу.
Горщики, наповнені овочами потрібно відправити в духовку на 25-35 хвилин, по закінченні цього часу вміст горщика слід перемішати і готувати ще 30 хвилин. Температура в духовці повинна бути 180 градусів. Рецепт простий, але готове блюдо виходить шалено смачним.