Борщ – класичний рецепт з м’ясом і 10 додаткових варіантів приготування

У горщиках в духовці

До складу компонентів входить:

  • м’ясо куряче (грудка без кістки) — 350 гр;
  • морква, бурак — по 150 гр;
  • картопля — 500 гр;
  • капуста — 200 гр;
  • солодкий перець;
  • часник, мікс зелені по 100 гр;
  • томатний соус — 250 мл

Хоч рецепт борщу і відрізняється від традиційного, приготувати його легко. Для початку важливо ретельно вимити і порізати скибочками курку. Потім варто натерти морквину і бурак на тертці. Картоплю, капусту, солодкий перець, часник, петрушку нарізати. Після цього, всі інгредієнти слід розкласти по горщикам по черзі. В кінці додаємо воду, солимо за смаком і при бажанні додаємо пекучий перець. Крім цього в кожен горщик варто покласти по 20 гр томатного соусу.

Горщики, наповнені овочами потрібно відправити в духовку на 25-35 хвилин, по закінченні цього часу вміст горщика слід перемішати і готувати ще 30 хвилин. Температура в духовці повинна бути 180 градусів. Рецепт простий, але готове блюдо виходить шалено смачним.

Дивіться також:  Крем-суп з брокколі і спаржі з фото