Борщ в мультиварці – 7 рецептів приготування

Рецепт приготування з куркою

Менш наваристим, але смачним перше блюдо вийде і з курятиною. Можна використовувати будь-які частини птиці (450 г). Також береться: по 1 шт. цибулі, моркви і солодкого перцю, 2 великі буряка, 340 г свіжої капусти, сіль, гранульований часник, 3 великі ложки томат-пасти.

  • Курка ріжеться невеликими шматочками. У програмі «Смаження» на будь-якому жирі готується 7-9 хвилин.
  • Всі овочі (крім буряків) миються і подрібнюються зручним способом, після чого додаються до м’яса і смажаться ще 10-12 хвилин.
  • Інгредієнти в чаші пристрою заливаються 2 літрами теплої води, змішаної з пастою.
  • Прилад перемикається в режим «Гасіння». Борщ в мультиварці з куркою буде готуватися 45 хвилин.
  • Буряк натирається на крупній тертці і гаситься з невеликою кількістю рослинної олії на звичайній сковороді 6-8 хвилин.
  • Приблизно за 10 хвилин до готовності суп солиться, в нього додається буряк і гранульований часник.

Подається гарячим з меленим чорним перцем.

Зручність мультиварки в тому, що в неї можна закладати всі компоненти одночасно. Головне вибрати потрібний режим.

Дивіться також:  Чіпси з лаваша – 8 рецептів в духовці, мікрохвильовій печі та на сковорідці
Прокрутка до верху