З квашеної капусти
Кисла капуста, що використовується замість свіжого овоча. Такий варіант борщу обов’язково варто спробувати приготувати кожної господині.
Крім 370 г квашеної капусти, потрібно взяти: 750 г свинячих реберець, корінець петрушки, 2 буряків, по 1 шт. цибулі та моркви, 3 великі ложки томат-пасти без добавок, 2 середніх бульби картоплі, 2,5 л води, сіль, малий. л. цукрового піску і столового оцту.
- Реберця добре обсмажують з усіх боків у програмі «Випічка» на будь-якому жирі.
- Морква, цибуля і корінець петрушки дрібно ріжуться.
- Овочі додаються до м’яса, після чого інгредієнти готуються разом 10-12 хвилин.
- Буряк чиститься і треться на тертці з середніми поділками. Вона також відправляється в чашу пристрою разом з оцтом і цукром. Гасіння триває ще 5-7 хвилин.
- Залишилося додати кубики картоплі, томат-пасту і дрібно нарізану квашену капусту.
- Всі компоненти подсаливаются і заливаються водою.
- У програмі «Суп» страва готується 120-140 хвилин.
Якщо у господині є час, то варто залишити блюдо потомитися на підігріві ще годину.