Пісний борщ в мультиварці
Суп без м’яса теж може бути смачним і поживним. Особливо, якщо правильно його приготувати. Для цього використовуються наступні інгредієнти: велика буряк, морква, 1 літр питної води, ріпчаста луковичка, сіль, 3 бульби картоплі, 220 г свіжої капусти, солодкий болгарський перчик, ароматні трави.
- Капуста дрібно шинкуется, цибулю подрібнюється кубиками, морква – треться на крупну тертку. Всі підготовлені овочі викладаються в чашу мультиварки. До них додається трохи води і неароматного олії. Інгредієнти готуються у програмі «Овочі» або «Гасіння» близько півгодини.
- Далі в чашу мультиварки закладаються кубики картоплі і тонкі смужки солодкого перчика. Майбутній суп солиться і посипається обраними спеціями.
- 70 хвилин вариться в режимі «Суп».
Подається страва зі свіжим домашнім хлібом.