З яловичиною
Щоб зробити смак страви максимально насиченим, краще вибрати м’ясо на кістці.
Крім яловичини (220 г), потрібно підготувати: помідор, моркву, солодкий перчик, буряк, цибулю – по 1 шт., 150 г свіжої капусти, сіль, 3 часникові часточки.
- Всі овочі, крім капусти, миються, довільно подрібнюються і в програмі «Смаження» 5-7 хвилин готуються на будь-якому жирі. Часник краще всього пропустити через прес.
- Разом з шматочками м’яса складові смажаться ще 12 хвилин при постійному помішуванні.
- Залишилося вилити в ємність пристрою 2,5 л води, додати шинковану капусту, сіль і готувати страву близько години у програмі «Суп».
Перед подачею на стіл в кожну тарілку насипати подрібнений свіжий кріп.