Борщ в мультиварці – 7 рецептів приготування

З яловичиною

Щоб зробити смак страви максимально насиченим, краще вибрати м’ясо на кістці.

Крім яловичини (220 г), потрібно підготувати: помідор, моркву, солодкий перчик, буряк, цибулю – по 1 шт., 150 г свіжої капусти, сіль, 3 часникові часточки.

  • Всі овочі, крім капусти, миються, довільно подрібнюються і в програмі «Смаження» 5-7 хвилин готуються на будь-якому жирі. Часник краще всього пропустити через прес.
  • Разом з шматочками м’яса складові смажаться ще 12 хвилин при постійному помішуванні.
  • Залишилося вилити в ємність пристрою 2,5 л води, додати шинковану капусту, сіль і готувати страву близько години у програмі «Суп».

Перед подачею на стіл в кожну тарілку насипати подрібнений свіжий кріп.

Дивіться також:  Суп з глив – 7 покрокових рецептів приготування грибного супу, смачного
Прокрутка до верху