Червоний борщ в мультиварці
Обов’язковими складовими такого варіанту борщу стане не тільки буряк, але також помідори і томатна паста. Всі овочі беруться за 2 шт: морква, буряк, цибуля, картопля. Крім того, використовується: 3 великі ложки томат-пасти, шматочок вершкового масла, сіль, пів капусти, щіпка овочевої приправи.
- Овочі, крім буряків, довільно нарізати і укладаються в чашу електричної каструлі.
- Компоненти заливаються 3 л води. Буряк відправляється в ємність цілком.
- Маса солиться, посипається приправою. Готується страва 25 хв. в програмі «Суп».
- Буряк крупно треться, змішується з томатною пастою, розтопленим вершковим маслом і повертається в борщ.
- Суп вариться ще 12 хвилин.
Перед подачею до столу борщ повинен добре настоятися.
Деякі господині картоплю варять цілком, а в кінці витягують, мнуть його ложкою і повертають в борщ.