Борщ в мультиварці – 7 рецептів приготування

Червоний борщ в мультиварці

Обов’язковими складовими такого варіанту борщу стане не тільки буряк, але також помідори і томатна паста. Всі овочі беруться за 2 шт: морква, буряк, цибуля, картопля. Крім того, використовується: 3 великі ложки томат-пасти, шматочок вершкового масла, сіль, пів капусти, щіпка овочевої приправи.

  • Овочі, крім буряків, довільно нарізати і укладаються в чашу електричної каструлі.
  • Компоненти заливаються 3 л води. Буряк відправляється в ємність цілком.
  • Маса солиться, посипається приправою. Готується страва 25 хв. в програмі «Суп».
  • Буряк крупно треться, змішується з томатною пастою, розтопленим вершковим маслом і повертається в борщ.
  • Суп вариться ще 12 хвилин.

Перед подачею до столу борщ повинен добре настоятися.

Деякі господині картоплю варять цілком, а в кінці витягують, мнуть його ложкою і повертають в борщ.

Дивіться також:  Сочевичний суп – 9 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху