Секрети приготування смачного борщу
Існує декілька хитрощів, які допоможуть приготувати по-справжньому чудове частування до обіду.
Вони полягають в наступному:
- Перед тим як покласти в борщ буряки, її бажано обробити лимонним соком або оцтовою кислотою. Завдяки цьому колір овоча залишиться яскравим.
- Смак страви стане ніжніше й приємніше, якщо в процесі варіння вийняти трохи картоплі, перетворити його в пюре, а потім закласти назад в каструлю.
- Не можна піддавати овочі дуже тривалій тепловій обробці, з-за цього борщ може придбати непривабливий вигляд і присмак.
- При варінні бульйону можна додати корінь селери або петрушки, тоді він вийде більш ароматним.
- Щоб надати частування яскравий смак, в кінці приготування його потрібно заправити зеленню і прокип’ятити кілька хвилин.
Зварений борщ рекомендується наполягати близько півгодини перед подачею, тоді його смак повністю розкриється і буде більш глибоким і насиченим. Готуйте із задоволенням!