Борщ з яловичиною – 6 покрокових рецептів приготування смачного борщу

Секрети приготування смачного борщу

Існує декілька хитрощів, які допоможуть приготувати по-справжньому чудове частування до обіду.

Вони полягають в наступному:

  • Перед тим як покласти в борщ буряки, її бажано обробити лимонним соком або оцтовою кислотою. Завдяки цьому колір овоча залишиться яскравим.
  • Смак страви стане ніжніше й приємніше, якщо в процесі варіння вийняти трохи картоплі, перетворити його в пюре, а потім закласти назад в каструлю.
  • Не можна піддавати овочі дуже тривалій тепловій обробці, з-за цього борщ може придбати непривабливий вигляд і присмак.
  • При варінні бульйону можна додати корінь селери або петрушки, тоді він вийде більш ароматним.
  • Щоб надати частування яскравий смак, в кінці приготування його потрібно заправити зеленню і прокип’ятити кілька хвилин.

Зварений борщ рекомендується наполягати близько півгодини перед подачею, тоді його смак повністю розкриється і буде більш глибоким і насиченим. Готуйте із задоволенням!

Дивіться також:  Як правильно фарбувати яйця на великдень