Бананове ласощі
Інгредієнти: 190 г темного гіркого шоколаду, 170 г слив. масла, 4 сирих великих яйця, цукровий пісок за смаком – від 90 г, 130 г борошна, 40 мл алкоголю, 2 стиглих банана, плитка білого шоколаду.
- Темний шоколад і масло розплавляються разом. Додається алкогольний напій (ром, коньяк, бренді).
- Яйця злегка збиваються з цукром.
- Дві маси з попередніх кроків з’єднуються.
- Додається просеянная з високого відстані борошно.
- Для начинки дрібно ламається білий шоколад, нарізати невеликими шматочками банани.
- Тісто переливається в прямокутну форму, покриту промасленим папером. Зверху в довільному порядку розташовуються шматочки бананів і білого шоколаду.
- Десерт запікається 35 хвилин. Оптимальна температура – 190 градусів.
Готове ласощі присипається солодкої пудрою і ріжеться на порційні шматочки.