Броколі в клярі в мультиварці
Необхідні продукти:
- 100 мілілітрів молока;
- качан брокколі;
- спеції на свій смак;
- 0,15 кг борошна;
- два яйця;
- дві великі ложки оливкової олії.
Процес приготування:
- Підготуйте капусту: промийте, розділіть на суцвіття, викладіть на спеціальний піднос для готування на пару. Влийте в миску склянку воду і увімкніть режим Варіння на пару» на 20 хвилин.
- Інші інгредієнти зі списку змішуємо до однорідної консистенції – це буде кляром.
- Розм’якшену капусту опускаємо в приготовану масу і викладаємо в каструлю з розігрітим маслом і включену на програму «Смаження». Готуємо, поки капуста не придбає рум’яний колір.