Рецепт в часниковому клярі
Необхідні продукти:
- три ложки сметани:
- склянка борошна;
- 4 яйця;
- три зубчики часнику;
- качан брокколі;
- близько 100 грам сиру;
- ложечка розпушувача і приправи за смаком.
Процес приготування:
- Почнемо з приготування пікантного кляру. Для цього змішуємо яйця зі сметаною, ретельно збиваємо, додаємо подрібнений будь-яким способом часник, а потім борошно з розпушувачем і все перемішуємо до утворення однорідної консистенції.
- Засипаємо вибрані спеції і ще можна додати свіжої зелені.
- Капусту по цьому рецепту заздалегідь відварювати не потрібно, просто розбираємо на суцвіття, добре опускаємо їх у клярі і смажимо в гарячому маслі, поки не утвориться рум’яний колір. А подаємо разом з тертим сиром, так щоб на гарячій капусті він розплавився.