Броколі в клярі – 8 рецептів приготування

Рецепт в часниковому клярі

Необхідні продукти:

  • три ложки сметани:
  • склянка борошна;
  • 4 яйця;
  • три зубчики часнику;
  • качан брокколі;
  • близько 100 грам сиру;
  • ложечка розпушувача і приправи за смаком.

Процес приготування:

  • Почнемо з приготування пікантного кляру. Для цього змішуємо яйця зі сметаною, ретельно збиваємо, додаємо подрібнений будь-яким способом часник, а потім борошно з розпушувачем і все перемішуємо до утворення однорідної консистенції.
  • Засипаємо вибрані спеції і ще можна додати свіжої зелені.
  • Капусту по цьому рецепту заздалегідь відварювати не потрібно, просто розбираємо на суцвіття, добре опускаємо їх у клярі і смажимо в гарячому маслі, поки не утвориться рум’яний колір. А подаємо разом з тертим сиром, так щоб на гарячій капусті він розплавився.
Дивіться також:  Фрукт папайя – 7 рецептів страв з екзотичним фруктом
Прокрутка до верху