З кремово-шоколадною начинкою
Шоколадна начинка по цьому рецепту закочується в тісто, багаторазово перекладаючи його.
Смак brioschi виходить дуже гармонійним, без яскравої шоколадної гірчинки.
Для крему:
- 140 мл молока;
- 90 г цукру;
- два білка;
- 180 г у/з борошна;
- 150 г какао-порошку;
- 60 г вершкового масла.
Шоколадний крем використовується повністю остившім.
- Змішати всі інгредієнти, крім молока і масла.
- Потроху влити суміш в гаряче молоко.
- Заварений крем варити пару хвилин, зняти з вогню.
- Додати дрібні кубики масла і розмішати, щоб воно дуже швидко розтануло.
- Накрити плівкою «в контакт» і остудити.
- Тісто розкачати.
- Половину змастити шоколадною начинкою.
- Згорнути навпіл і розкачати знову.
- Повторювати, поки не скінчиться крем.
- Скачати рулет, розрізати його на шматки і викласти у форму.
- Через півгодини поставити в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин.