Булочки з корицею – 5 солодких рецептів + Синнабон!

З додаванням імбиру

  • молоко — 150 мл;
  • дріжджі — 20 гр;
  • цукор — 50 г для тесту і 60 гр для посипання;
  • борошно — 350 гр;
  • слив. масло — 55 гр;
  • яйця — 1 в тісто і 1 для змазування;
  • сіль;
  • імбир — 1 ч. л.;
  • кориця — 1 ч. л.

Розвести в теплому молоці дріжджі, половину цукру для тіста і пару ложок борошна. Ставимо підготовлену опару в тепло і чекаємо, поки вона виросте».

Тим часом борошно просіяти, додати дрібку солі, залити тепле пряжене масло, всипати цукор, що залишився, імбир, влити яйце і підійшла опару. Замісити в мисці, затягнути її плівкою і залишити відпочити на годину.

Розкачати тісто для булочок в тонкий пласт. Нарізати склянкою гуртки, скласти їх злегка внахлест по 6-8 гуртків і згорнути рулетом. Посередині трохи притиснути пальцями і розрізати на 2 частини. Поставити зрізом вниз — вийшли трояндочки. Можна трохи підправити пелюстки. Так повторити з усім тестом, поки воно не закінчиться.

Булочки розставити на деко. Збити яйце і злегка змастити випічку. Змішати цукор і корицю, присипати.

Довести до готовності при 180 градусах — знадобиться близько 20-ти хвилин, щоб булочки апетитно зарум’янилися.

Дивіться також:  Торт з сиру – 15 рецептів
Прокрутка до верху