Як приготувати з дріжджового тіста?
- щіпка солі для тіста і 1,5 ч. л. для начинки;
- пудра цукрова — 1 чашка;
- молоко — пара ст. л.;
- дріжджі — пара ч. л.;
- яйце — 2 одиниці;
- пісне масло — 4 ст. л.;
- пюре з гарбуза — 450 гр;
- тростинний цукор — ¾ чашки;
- екстракт ванілі — 1 ч. л.;
- борошно — 4 склянки;
- суміш муска. горіха, імбиру, гвоздики, кориці — 1 ст. л.;
- масло палив. — 1 ст. л.;
- вершковий сир — 30 гр.;
- цукор — третина чашки.
Для тіста змішати сипучі продукти, дріжджі, борошно, сіль і цукор.
В окремій ємності збити яєчну масу, додати в неї пюре і масло пісне. З’єднати з сипучої сумішшю, добре замішати і відставити підходити під плівкою.
Поки тісто підходить, змішати в мисочці тростинний цукор, сіль, топлене масло і суміш прянощів.
Як тільки тісто збільшиться приблизно в два рази, викласти на робочу поверхню і розкачати пластом. Силіконовій пензликом покрити поверхню пряним кремом, не доходячи до краю 1 див. Загорнути рулетом так, щоб несмазанный край залишився зовні рулету. Нарізати на 12 частин.
Приготувати форму, в якій буде випікатися булочки. Укласти в неї всі рулетики і затягнути плівкою, залишити відпочити і піднятися на пару годин, щоб підійшли. Випікати при 175 градусах півгодини.
Підготувати глазур: змішати блендером пудру, молоко, ваніль і м’який сир. Глазур’ю покрити булочки, коли вони охолонуть.