Булочки з корицею – 5 солодких рецептів + Синнабон!

Як приготувати з дріжджового тіста?

  • щіпка солі для тіста і 1,5 ч. л. для начинки;
  • пудра цукрова — 1 чашка;
  • молоко — пара ст. л.;
  • дріжджі — пара ч. л.;
  • яйце — 2 одиниці;
  • пісне масло — 4 ст. л.;
  • пюре з гарбуза — 450 гр;
  • тростинний цукор — ¾ чашки;
  • екстракт ванілі — 1 ч. л.;
  • борошно — 4 склянки;
  • суміш муска. горіха, імбиру, гвоздики, кориці — 1 ст. л.;
  • масло палив. — 1 ст. л.;
  • вершковий сир — 30 гр.;
  • цукор — третина чашки.

Для тіста змішати сипучі продукти, дріжджі, борошно, сіль і цукор.

В окремій ємності збити яєчну масу, додати в неї пюре і масло пісне. З’єднати з сипучої сумішшю, добре замішати і відставити підходити під плівкою.

Поки тісто підходить, змішати в мисочці тростинний цукор, сіль, топлене масло і суміш прянощів.

Як тільки тісто збільшиться приблизно в два рази, викласти на робочу поверхню і розкачати пластом. Силіконовій пензликом покрити поверхню пряним кремом, не доходячи до краю 1 див. Загорнути рулетом так, щоб несмазанный край залишився зовні рулету. Нарізати на 12 частин.

Приготувати форму, в якій буде випікатися булочки. Укласти в неї всі рулетики і затягнути плівкою, залишити відпочити і піднятися на пару годин, щоб підійшли. Випікати при 175 градусах півгодини.

Підготувати глазур: змішати блендером пудру, молоко, ваніль і м’який сир. Глазур’ю покрити булочки, коли вони охолонуть.

Дивіться також:  Тісто для пиріжків з сухими дріжджами – 7 рецептів
Прокрутка до верху