Булочки з корицею – 5 солодких рецептів + Синнабон!

Смачна глазур для булочок з корицею

Булочки можна покрити будь глазур’ю — шоколадною, простий цукрової, ароматною лимонної…

Пропонуємо спробувати апельсинову глазур за дуже простим рецептом:

  • апельсиновий сік — стакан;
  • цукрова пудра — 2 склянки.

Пудру обов’язково просіяти. У мисці з’єднати із соком поступово, додаючи рідину невеликими порціями і безперервно помішуючи. Готову глазур має однорідну і густу консистенцію.

На замітку. Якщо подобається більш рідка глазур, можна використовувати менше пудри або, навпаки, більше соку.

Таким же способом можна приготувати будь-яку фруктову глазур, вибравши сік за смаком.

Дивіться також:  Пісочний пиріг з ягодами – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху