Булочки з корицею з листкового тіста
Приготуємо привабливі булочки з глазур’ю.
Список інгредієнтів наступний:
- полуфабрикатное листкове бездріжджове тісто – 500 г;
- вершкове масло – півпачки;
- кориця – на свій розсуд;
- цукор – 100 р.
Частини глазурі:
- цукрова пудра – 2 десертні ложки;
- молоко – 100 мл
Булочки з корицею готуємо так:
- Масло розтопити, додати корицю і цукор, остудити.
- Тісто розкачати і змастити олійно-коричної сумішшю. Згорнути в рулет, нарізати на порції шириною 5 см.
- Отримані заготовки з бездріжджового тіста розкласти на деку, ставлячи вертикально. Випікати при 180 º с 25 хвилин до рум’яності.
- За 5 хвилин до готовності зробити глазур, змішавши гаряче молоко і цукрову пудру. Дістати десерт з духовки, оформити глазур’ю і остудити.