Булочки з листкового тіста – 14 рецептів приготування

Булочки з корицею з листкового тіста

Приготуємо привабливі булочки з глазур’ю.

Список інгредієнтів наступний:

  • полуфабрикатное листкове бездріжджове тісто – 500 г;
  • вершкове масло – півпачки;
  • кориця – на свій розсуд;
  • цукор – 100 р.

Частини глазурі:

  • цукрова пудра – 2 десертні ложки;
  • молоко – 100 мл

Булочки з корицею готуємо так:

  • Масло розтопити, додати корицю і цукор, остудити.
  • Тісто розкачати і змастити олійно-коричної сумішшю. Згорнути в рулет, нарізати на порції шириною 5 см.
  • Отримані заготовки з бездріжджового тіста розкласти на деку, ставлячи вертикально. Випікати при 180 º с 25 хвилин до рум’яності.
  • За 5 хвилин до готовності зробити глазур, змішавши гаряче молоко і цукрову пудру. Дістати десерт з духовки, оформити глазур’ю і остудити.
Дивіться також:  Шоколадне морозиво – 6 рецептів, як зробити смачне морозиво в домашніх умовах
Прокрутка до верху