Булочки з листкового тіста – 14 рецептів приготування

Частування з сиром на швидку руку

З наступного кількості продуктів вийде 15 – 20 сирних шарувань:

  • 500 г тіста;
  • упаковка сиру.
  • одна ст. л. цукру;
  • одне яйце.

Готуємо так:

  • Змішуємо яєчний жовток, цукор і сир.
  • Отриманою сумішшю рясно змащуємо тісто, звертаємо його в рулет і розрізаємо на порції.
  • Збризкуємо майбутні булочки холодною водою з пульверизатора і випікаємо 25 хвилин при високій температурі (210ºС).

Булочки з листкового тіста з куркою

Ситна випічка послужить перекусом або повноцінним другим блюдом.

Необхідні компоненти:

  • 400 г (2 – 3 склянки) борошна пшеничного;
  • стандартний брикет вершкового масла;
  • стакан води;
  • два яйця, одне з них – для змазування перед випіканням;
  • сіль на кінчику ножа;
  • курячий фарш – 400 г;
  • 2 цибулини.

Готуємо наступним чином:

  • Для тіста змішуємо всі компоненти ложкою, потім місимо пару хвилин руками і кладемо в холодильник на 3 години.
  • Після закінчення цього часу розкачуємо заготівлю і ріжемо квадратами. Фарш змішуємо з дрібно нашаткованою цибулею, викладаємо на квадрати, залишаючи місце по краях.
  • Заготовки звертаємо трикутники, міцно защипуємо краю і змащуємо поверхню збитим яйцем.
  • Випікаємо 25 хвилин при 200 º с.
Дивіться також:  Профітролі – 7 рецептів приготування з різними кремами!
Прокрутка до верху