Булочки з листкового тіста – 14 рецептів приготування

Готуємо з бананової начинкою

Поживні бананові слойки складуть компанію ранкової кави з молоком.

Перевірте наявність компонентів:

  • 500 г полуфабрикатного листкового тіста;
  • 1 великий стиглий банан;
  • 1 сире яйце.

Готуйте наступним чином:

  • Тісто злегка розморозьте — воно має гнутися, але залишатися прохолодним. Наріжте його на десяток квадратів.
  • Банан нарізати половинками буханців товщиною 5 мм На кожен квадрат покладіть по 6 – 8 фруктових шматочків. Закрийте начинку, з’єднавши краю.
  • Поставте духовку розігріватися до 190ºС. В цей час збийте яйце і змастіть їм верхівки виробів.
  • Завантажте деко з слойки в духовку на 20 хвилин. Контролюйте колір виробів: якщо вони темніють занадто швидко, знизьте температуру на 10 градусів. Готові булочки повинні бути золотисто-жовтими.
Дивіться також:  Глюкозний сироп: склад, застосування в кулінарії, чим можна замінити. 3 рецепта, як зробити глюкозний сироп в домашніх умовах
Прокрутка до верху