Готуємо з бананової начинкою
Поживні бананові слойки складуть компанію ранкової кави з молоком.
Перевірте наявність компонентів:
- 500 г полуфабрикатного листкового тіста;
- 1 великий стиглий банан;
- 1 сире яйце.
Готуйте наступним чином:
- Тісто злегка розморозьте — воно має гнутися, але залишатися прохолодним. Наріжте його на десяток квадратів.
- Банан нарізати половинками буханців товщиною 5 мм На кожен квадрат покладіть по 6 – 8 фруктових шматочків. Закрийте начинку, з’єднавши краю.
- Поставте духовку розігріватися до 190ºС. В цей час збийте яйце і змастіть їм верхівки виробів.
- Завантажте деко з слойки в духовку на 20 хвилин. Контролюйте колір виробів: якщо вони темніють занадто швидко, знизьте температуру на 10 градусів. Готові булочки повинні бути золотисто-жовтими.