Булочки з яблуками – 7 смачних, ароматних і гарних рецептів

Смачне ласощі з корицею

Любителі спецій не представляють яблучну випічку без кориці. Нижче представлений інший варіант булочок, які виконують на тому ж універсальному дріжджовому тісті.

Інгредієнти для ласощі:

  • яблука – 500 г;
  • борошно – 500 г;
  • цукор – по 3 ст. л. начинку і тісто;
  • тепле молоко – 1 стакан;
  • яйце;
  • дріжджі – 10 г;
  • рослинна олія – 4 ст. л.;
  • вершкове масло – 3 ст. л.;
  • щіпка солі;
  • спеції – ванілін і кориця.

Спосіб приготування булочок з яблуком і корицею:

  • Замісити дріжджове тісто за рецептом вище.
  • Очистити яблука, звільнити від серцевини, натерти на тертці м’якоть (великої або дрібної – за бажанням), засипати цукром. Потримати на середньому вогні 5 – 7 хвилин, додати корицю, ретельно перемішати і дати охолонути.
  • Ножем розділити тісто на 20 – 25 частин. Простіше руками відривати невеликі кульки, а потім розкачати пластом (товщина – до 0,5 см). Кожну корж змастити розтопленим маслом, викласти тонкий шар начинки. Згорнути заготівлю рулетом. Сформувати з отриманої «ковбаски» равлики.
  • Випікати 20 хвилин в духовці, включеної на 200 градусів.
Дивіться також:  Шоколадний фондан – 7 рецептів приготування з рідким центром в домашніх умовах
Прокрутка до верху