Булочки з яблуками – 7 смачних, ароматних і гарних рецептів

З листкового тіста

Ідеальний варіант для зайнятих осіб – взяти в магазині пачку листкового тіста і за 20 хвилин створити «смакота» до чаю.

Будуть потрібні:

  • яблука – 5 шт.;
  • листкове тісто – 500 – 600 м;
  • борошно для розкачування;
  • цукор – 2 – 5 ст. л. (в залежності від особистих переваг);
  • вершкове масло – 1,5 ст. л.;
  • лимонний сік – 2 – 3 ст. л.;
  • спеції (кориця, ванілін) – за смаком.

Створюються листкові булочки з яблуком наступним чином:

  • З тіста вирізати невеликі квадрати і розкачати до бажаної товщини.
  • Яблука підготувати, нарізати великими кубиками.
  • На сковороду з товстим дном вилити олію, викласти яблука і цукор, додати лимонний сік і спеції. Смажити на сильному вогні 5 – 7 хвилин.
  • Охолодити начинку і викладати в центр кожного квадрата з тесту невеликими порціями. Куточки з’єднати по центру, краї щільно защипнути.
  • Запікати при 200 градусах 20 – 25 хвилин.
Дивіться також:  Тісто «як пух» на кефірі – 7 рецептів для пиріжків та пирогів
Прокрутка до верху